به دنبال تایید حکم «حبس در تبعید» ضیا نبوی که از 25 خرداد سال گذشته در بازداشت بهسر میبرد، زهرا رهنورد، فعال سیاسی و از مخالفان دولت به حکم این زندانی سیاسی و صدور چنین احکامی برای «زندانیان سرفراز و مقاوم» اعتراض کرد.
خانم رهنورد در این یادداشت که روز 13 مهر در پایگاه اینترنتی کلمه که اخبار میرحسین موسوی، از رهبران مخالف دولت را منتشر میکند، از مسئولان قضائی خواست که برای همیشه به «این ظلمها» پایان دهند و زندانیان در تبعید و همه زندانیان را« بدون قید و شرط» آزاد کنند.
خانم رهنورد به نام زندانیهایی چون شیوا نظرآهاری، ضیا نبوی، احمد کریمی، حامد روحینژاد و مجید دری که به زندان در تبعید محکوم شدهاند، اشاره کرده و نوشته است که این نوع مجازات، «نه تنها مجازات زندانی، بلکه مجازات خانوادههایی است که ناچار هستند مشقت طی کردن راههای دور را تحمل کنند».
ضیا نبوی، دانشجوی «ستارهدار» و محروم از تحصیلی است که 25 خردادماه سال گذشته بازداشت و از ان زمان در بازداشت بهسر میبرد.
این دانشجوی دانشگاه صنعتی نوشيروانی بابل، در دادگاه بدوی به 15 سال حبس و 74 ضربه شلاق و تبعيد به زندان ايذه محکوم شده بود که اين حکم در دادگاه تجديد نظر به 10 سال حبس و تبعيد به زندان ايذه کاهش یافت.
اصطلاح «ستارهدار» از تابستان 1385 و در اولین سال ریاستجمهوری محمود احمدینژاد زمانی بر سر زبانها افتاد که تعدادی از دانشجویان داوطلب کنکور کارشناسی ارشد، با ستارههایی در کنار نام خود در کارنامه کنکور دچار «محدودیت» یا «محرومیت» از تحصیل شدند.
همسر میرحسین موسوی، خانواده ضیا نبوی را ازجمله این خانوادهها دانسته که برای هر یک از آنها طی کردن این مسافتها برای ملاقاتی کوتاه و چند دقیقهای سخت و غیر قابل تحمل است.
او همچنین به نامه پدر ضیا نبوی خطاب به دیوانعالی کشور اشاره میکند که نوشته بود حتی توان مالی کافی برای رفتن به ملاقات پسرش در جای دور افتادهای چون اهواز را ندارد.
خانم رهنورد در بخش دیگری از این یادداشت به دفاعیات ضیا نبوی اشاره میکند که بارها بر نداشتن هیچگونه وابستگی به گروههای خارج از ایران تاکید کرده است.
زهرا رهنورد تنها گناه این فعال دانشجویی را دفاع از حق تحصیلی میداند که «در دولت نهم از او و دوستانش گرفته شد» و تاکید میکند که جای چنین انسانی زندان، آن هم زندان در تبعید نیست.
پس از صدور حکم از سوی دادگاه انقلاب و به قضاوت قاضی پیرعباسی، ضیا نبوی با نوشتن نامهای به قاضی پرونده خود نوشت که حق کینه ورزیدن را برای خود قائل نیست.
علاوه براین، همبندان این زندانی سیاسی نیز با نوشتن نامهای سرگشاده، اعتراض خود نسبت به حکم او را اعلام کردند.
چندی پیش، دادگاه انقلاب با صدور حکمی، محل تبعید ضیا نبوی را از ایذه به اهواز تغییر داد.
این زندانی سیاسی چندی پیش در اعتراض به رفتار «ناشایست» و «برخورد توهینآمیز» ماموران و مسئولان بند 350 زندان اوین به همراه 16 زندانی دیگر این بند دست به اعتصاب غذا زد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر